top of page

Feral Cat Warriors Adopters

Public·36 Adopters

Шорти 25 Union в окремій категорії

Підшуковую кілька шортів на теплий період, але не дуже зручно переглядати весь каталог одягу, коли цікавить конкретно цей тип виробу. Хотілося б знайти окрему сторінку, де всі моделі зібрані разом і можна спокійно порівняти варіанти між собою. Для мене важливо бачити різні фасони на одній сторінці, щоб оцінити довжину та посадку. Фото кожної моделі мають значення, адже саме вони допомагають зрозуміти загальний вигляд виробу. Не хочу переходити між кількома розділами, якщо шукаю саме шорти. Хочу переглянути весь перелік і порівняти кілька моделей без поспіху. Якщо хтось уже переглядав зручну категорію з такими виробами, підкажіть, де це зробити.

10 Views
Sia Enko
Sia Enko
Feb 26

Я нещодавно переглядала шорти 25 Union в окремій категорії каталогу, і мені було зручно, що всі моделі зібрані на одній сторінці. У межах розділу представлені варіанти різного фасону та довжини, тому можна порівняти кілька позицій між собою. Кожна модель має фото, що дозволяє оцінити вигляд ще до переходу в картку товару. Я змогла спокійно переглянути весь перелік без відкриття інших категорій. Такий формат допомагає швидше зорієнтуватися в асортименті. Особливо зручно, коли потрібно порівняти посадку кількох моделей одночасно. У результаті вибір став більш впорядкованим і зрозумілим.

bottom of page